2017. szeptember 18., hétfő

Töltött palacsinta


# 3 szeletke bacont felcsíkozva 1 ek zsíron megsütöttem. (Azért zsíron, mert így a sima zsír is átveszi a bacon ízét, amitől finomabb lesz a palacsinta.)
# A zsíron 3 sóval, aprított petrezselyemmel felvert tojásból két palacsintát sütöttem serpenyőben. De csak az egyik oldalt sütöttem meg.
# A palacsintát a serpenyőből tányérral tettem, a sült fele volt alul.
# Töltelékként most felvágottat használtam. (Mert ma el kellett használnom. Ha gazdagabb lenne az eklézsia, lazaccal vagy sült tarjával töltöttem volna, esetleg baconnel.)
# Ráhajtottam a fél palacsintát, a két szélét alá tűrtem.
# Kemény sajttal, a sült baconnel és petrezselyemmel szórtam meg.


Ketogén étrend információk itt.

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése