2012. október 23., kedd

Sajtos karaj


Alaprecept:

karaj+tej+reszelt sajt

# Végy annyi húst, amennyire szükséged van, fektesd egy tepsibe egy csöpp olíva olajon.

# Önts rá annyi tejet, hogy ellepje.
# Picit sózd vagy vegetázd.
# Reszelj rá annyi sajtot nagy lyukú reszelőn, amennyit szeretnél.
# Süsd sütőben nagy lángon, lefedve addig, amíg kábé a fele tej el nem fő.
# Fedél nélkül süsd tovább addig, amíg a sajt rá nem pirul a húsra.

Változat:

# Tej helyett használható laktózmentes tej (de ennek is van CH tartalma!) vagy kókusztej, cocomas kókuszsűrítmény vízzel higítva.

Frissítés: K. Erzsók ötlete: tej helyett tejszín és kis víz is szuper :)

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése